Aanbod en tarieven

Alle zwemlessen gaan door in Gent (Mariakerke). Klik hier voor meer info over het zwembad en de uren.

LEREN ZWEMMEN

Wil je van je watervrees af? Heb je nog geen ervaring met zwemmen maar wil je graag baantjes kunnen zwemmen? Wil je je kinderen waterveilig krijgen voor de vakantie?

Dan kan je bij mij terecht om van bij de basis te beginnen. We slaan geen stappen over en beginnen bij de essentie van het zwemmen: leren drijven en onder water uitademen. Pas nadien zullen we verder gaan met het aanleren van de arm- en beenbeweging van jouw favoriete zwemstijl(en).  

Iedereen heeft natuurlijk een eigen aanleg en dus tempo in het leren van nieuwe motorische vaardigheden. Omdat we van nul een nieuwe vaardigheid aanleren, wordt deze lessenreeks aangeboden als pakket van 10 lessen van 30 minuten. Je kan ervoor kiezen om 1 zwemstijl te leren, of om meerdere zwemstijlen aan te leren. Je kan na de eerste 10 lessen telkens per zwemles verlengen, naargelang jouw wensen en doelen.

Leren zwemmen is een investering in jezelf die zichzelf voor de rest van je leven terugbetaalt onder de vorm van zwemplezier! 

Zowel voor volwassenen als kinderen! Ook je dochter of zoon kan hiervoor bij mij terecht vanaf de leeftijd van 4 jaar. 

PRIJS: €300 per 10 privé zwemlessen van 30 min

BETER ZWEMMEN

Kan je wel schoolslag maar wil je crawl leren? Gaat je zwemslag niet zo vlot als je zou willen en ben je volledig uitgeput na 1 lengte? Wil je het tuimelkeerpunt aanleren? Wil je een nieuwe zwemstijl aanleren? Heb je op je school, hogeschool, universiteit, bij de politie of brandweer een test waarbij je een bepaalde tijd moet halen om te voldoen? 

Wat je specifieke doel ook is, als je je zwemstijl beter, sneller en efficiënter wil maken is dit iets voor jou.

Zwemlessen worden aangeboden per 5 of 10 lessen, afhankelijk van jouw doelen en wensen. We bespreken op voorhand goed wat je wil bereiken. Je zwemlessen worden hierop volledig afgestemd.

PRIJS: €160 voor 5 privé zwemlessen van 30 min. Wanneer je vooraf kiest voor 10 zwemlessen, betaal je €300. 

Wil je na een reeks lessen nog eens langskomen? Dat kan uiteraard. Per losse les betaal je 34.

Plan je eerste zwemles

VOLG MIJ OOK OP SOCIALE MEDIA